PERSONDATAPOLITIK_

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan Manuskriptskolen for Børnefiktion behandler dine personoplysninger.  Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, er:

Manuskriptskolen for Børnefiktion
Ravnsborggade 18C 2. Sal
2200 København
Cvr. nr. 40399127
info@manuskriptskolen.dk

BEHANDLING AF DIN DATA_

For at vi kan sende nyhedsbreve til dig, indsamler vi:

Navn
Mailadresse
Køn
Alder

For at vi kan behandle din ansøgning, indsamler vi:

Navn
Adresse
Mailadresse
Telefonnummer
Køn
Alder

Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Vi deler dine personoplysninger med Simply, Mailchimp, Google Analytics og Meta. Førnævnte fungerer udelukkende som databehandlere for os. De har ikke ret til selv at beslutte, hvad dine personoplysninger skal bruges til.

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe du modtager vores nyhedsbrev, eller i forbindelse med ansøgning til en workshop eller den 2-årige uddannelse. Ved tilbagetrækning af dit samtykke vil du ikke længere modtage nyhedsbreve fra os.

Du har følgende rettigheder, når vi behandler dine personoplysninger:

Du har ret til at anmode om indsigt i, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.

Du har ret til at modsætte dig behandlingen af din personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

Du har ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.

Du har ret til at tilbagetrække dit samtykke, hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke.

Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

Der kan være betingelser eller begrænsninger knyttet til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du fx har ret til at få dine personoplysninger slettet med det samme, da dette kan afhænge af omstændigheder og gældende lovgivning i forbindelse med behandlingsaktiviteterne. 

Send din anmodning til info@manuskriptskolen.dk mærket ”Persondata” eller pr. brev til:

Manuskriptskolen for Børnefiktion
“Persondata”
Refshalevej 147
1432 København

I anmodningen beder vi dig oplyse dit navn, mailadresse og telefonnummer samt angive så præcist som muligt, hvad din anmodning drejer sig om.

Bemærk, at vi kan bede dig verificere din identitet, før vi kan behandle din anmodning.

Hvis du er utilfreds med den måde, som vi behandler dine personoplysninger på, kan du klage til os på ovenstående adresse. Du kan også til enhver tid indgive en klage til Datatilsynet på  www.datatilsynet.dk.

Sidst opdateret d. 1. oktober 2023

NYHEDSBREV_

Ved at klikke på “tilmeld nyhedsbrev” accepterer du at sende dine oplysninger til Manuskriptskolen, som vil bruge dem i henhold til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Læs vores persondatapolitik her.

STØTTET AF_

Example Title 1
Example Title 2
Example Title 3