STUDIEMILJØ_

Manuskriptskolen for Børnefiktion uddanner to årgange samtidigt. Årgangene undervises hver for sig. Udover den skemalagte undervisning vil der være projekter og oplevelser, som kan være fælles for begge årgange. 

Vi har et levende studiemiljø, og du kan som elev i høj grad være med til at præge det. Har du ideer til særlige temaer, filmaftener, events eller lignende, støtter vi op om det. Som elev er man velkommen til at være på skolen uden for undervisningstiden.

Uddannelsens fokus er på proces og værk, men vi ved også, at værk og skaber kan smelte sammen i dele af processen. Det kan skabe en sårbarhed i forbindelse med for eksempel idéudvikling og feedback, som stiller særlige krav til et trygt studiemiljø og en inkluderende kultur. I den forbindelse arbejder vi med nogle helt konkrete feedback-værktøjer, så vores elever både lærer at give og modtage feedback på en konstruktiv måde.

NYHEDSBREV_

Ved at klikke på “tilmeld nyhedsbrev” accepterer du at sende dine oplysninger til Manuskriptskolen, som vil bruge dem i henhold til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Læs vores persondatapolitik her.

STØTTET AF_

Example Title 1
Example Title 2
Example Title 3