FAQ_

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål nedenfor. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontante os på info@manuskriptskolen.dk

Vi optager 12 nye elever hvert år. Næste optag er i foråret 2024 med studiestart i september 2024. Man optages på baggrund af tekstprøver, motiveret ansøgning og optagelsesworkshop. 

+ Ansøgningsopgave offentliggøres: 1. februar 

+ Ansøgningsfrist: 15. april 

+ Early bird: 15. marts (Du har mulighed for at få en kort skriftlig feedback på en af dine ansøgningstekster inden den endelige ansøgningsfrist) 

+ Optagelsesworkshop: 11. + 12. maj 

+ Svar: 26. maj 

Du skal give tilsagn om at du accepterer din plads på uddannelsen senest 5. juni.

Vi har ikke nogen konkrete optagelseskriterier. Man optages på baggrund af tekstprøver, motiveret ansøgning og optagelsesworkshop.

For at du kan trives og få en god uddannelse er der tre krav: Du skal have stor motivation for at skrive fortællinger til netop børn og unge. Du skal være åben over for forskellige formater og udtryk. Og du skal have lyst og evner til at samarbejde med andre. 

Der er ansøgningsfrist 15. april 2024.

Du får svar på, om du skal deltage i optagelsesworkshop 1. maj.

Du får endelig besked om du er optaget på skolen 26. maj.

Ansøgningsopgaven offentliggøres: 1. februar 2024. Hvis du sender din ansøgning inden 15. marts, vil du modtage feedback på din tekst uanset, om du bliver inviteret til optagelsesworkshop, eller ej.

Der er optagelsesworkshop 11. og 12. maj 2024.

Det er ikke muligt at blive optaget på uddannelsen, hvis du ikke kan deltage til optagelsesworkshoppen 11. og 12. maj.

Hvis du sender din ansøgning inden 15. marts, vil du modtage feedback på din tekst uanset, om du bliver inviteret til optagelsesworkshop, eller ej.

Der er skemalagt undervisning tre dage om ugen. Der er mødepligt til undervisningen. Som elev skal du desuden deltage i studieture, seminarer, workshops og fælles kunst- og kulturoplevelser.

Nej, det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du har talent for at skrive.

Det er ikke et krav at have erfaring inden for alle formater. Det vigtigste er at du har talent for at skrive.

Vi uddanner dig i at blive manuskriptforfatter på tværs af formater. Når du er færdig med uddannelsen, behersker du alle dele af den proces det er at skrive fortællinger for børn: at få en ide, udvikle den, komponere og strukturere historien, og i den proces også inddrage målgruppen, så du til sidst står med en færdig fortælling i det medie du ønsker.  

NYHEDSBREV_

Ved at klikke på “tilmeld nyhedsbrev” accepterer du at sende dine oplysninger til Manuskriptskolen, som vil bruge dem i henhold til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Læs vores persondatapolitik her.

STØTTET AF_

Example Title 1
Example Title 2
Example Title 3