DELTIDSUDDANNELSE_

Deltidsuddannelsen på Manuskriptskolen for Børnefiktion er en toårig uddannelse, hvor de studerende kommer igennem syv hovedområder. Uddannelsen er til dem, der vil lave fortællinger til bøger, lyd, film, tv, teater, spil og alt det, der går på tværs.

Vi har sammensat modulerne, så de studerende først får styr på hele værktøjskassen. Herefter arbejder de med det personlige kunstneriske udtryk, før de bliver introduceret til målgruppe og medieformer. Hele sidste semester skal de lave et afgangsprojekt, som de til sidst præsenterer for vores aftagerpanel.  

I sommeren 2020 optog vi det første hold på Manuskriptskolen for Børnefiktions deltidsuddannelse. Sidste hold bliver færdigt i sommeren 2024.  Vi omlægger Manuskriptskolen for Børnefiktion til en gratis fuldtidsuddannelse, og optager derfor ikke nye studerende på deltidsuddannelsen. Følg med her på siden og i vores nyhedsbrev.

NYHEDSBREV_

Ved at klikke på “tilmeld nyhedsbrev” accepterer du at sende dine oplysninger til Manuskriptskolen, som vil bruge dem i henhold til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Læs vores persondatapolitik her.

STØTTET AF_

Example Title 1
Example Title 2
Example Title 3